30 hk motor enfase pris dynamo

30 hk motor enfase pris dynamo pris i pakistan

30 hk motor enfase pris dynamo pris i pakistan

Konstruksjon av DC-motor

Den er delt inn i to deler: stator og rotor. Husk at statoren og rotoren er sammensatt av disse delene. Merk: ikke forveksle kommutatorpolen med kommutatoren, og husk rollene deres.

Statoren inkluderer: magnetisk hovedpol, ramme, vendepol, børsteenhet, etc.

Rotoren inkluderer: armaturkjerne, armaturvikling, kommutator, aksel og vifte, etc.

Kjennetegn på fire eksitasjonsmoduser for DC-motor

Ytelsen til DC-motoren er nært knyttet til dens eksitasjonsmodus. Generelt er det fire eksitasjonsmoduser for DC-motorer: DC-separat eksitert motor, DC-parallelteksitert motor, DC-serie-eksitert motor og DC-sammensatt eksitert motor. Mestre egenskapene til de fire metodene:

1. DC separat belyst motor:

Eksitasjonsviklingen har ingen elektrisk forbindelse med ankeret, og magnetiseringskretsen forsynes av en annen likestrømforsyning. Derfor påvirkes ikke eksitasjonsstrømmen av ankerterminalspenningen eller ankerstrømmen.

2. DC shuntmotor:

Spenningen i begge ender av shuntviklingen er spenningen i begge ender av ankeret. Imidlertid er eksitasjonsviklingen viklet med tynne ledninger og har et stort antall svinger. Derfor har den en stor motstand, noe som gjør eksitasjonsstrømmen som går gjennom den liten.

3. DC serie motor:

Eksitasjonsviklingen er koblet i serie med ankeret, slik at magnetfeltet i motoren endres betydelig med endringen av ankerstrømmen. For ikke å forårsake stort tap og spenningsfall i eksitasjonsviklingen, jo mindre motstanden til eksitasjonsviklingen er, jo bedre. Derfor er spenningsmotorer i DC-serien vanligvis viklet med tykkere ledninger, med færre svinger.

4. DC sammensatt eksitasjonsmotor:

Den magnetiske fluksen til motoren genereres av eksitasjonsstrømmen i begge viklingene.

Venstre og høyre hånd regel

 

[venstrehåndsregel] venstrehåndsregelen kalles også "motorisk regel". Det er en regel å bestemme kraftretningen til den elektrifiserte lederen i det eksterne magnetfeltet. Metoden er å strekke ut venstre hånd slik at tommelen er vinkelrett på de fire andre fingrene og i samme plan som håndflaten. Tenk deg at du legger venstre hånd inn i magnetfeltet slik at den magnetiske kraftlinjen går vertikalt inn i håndflaten, og de fire andre fingrene peker mot strømmens retning. På dette tidspunktet er retningen pekt av tommelen retningen til magnetfeltet som virker på strømmen. Høyrehåndsregelen er også kjent som "generatorregelen". En regel for å bestemme retningen til den induserte strømmen i en leder når den beveger seg i et magnetfelt. Strekk ut steinhånden slik at tommelen er vinkelrett på de andre fire fingrene og i samme plan som håndflaten. Tenk deg at du setter høyre hånd inn i magnetfeltet, lar den magnetiske kraftlinjen komme inn vertikalt fra håndflaten og får tommelen til å peke mot lederens bevegelsesretning. På dette tidspunktet er retningen indikert av de andre fire fingrene retningen til indusert strøm.

 


Høyrehåndsregel

høyrehåndsregel

For kryssproduktet til en vektor definerer vi

A × B=C

Merk at rekkefølgen til a og B ikke kan reverseres

Lag retningen til vektor a langs baksiden av hånden og vektor B langs retningen til fire fingre, så er retningen til vektor C retningen til tommelen opp (vinkelrett på planet dannet av a og b)

 

30 hk motor enfase pris dynamo pris i pakistan

Dette er høyrehåndsregelen.

Hold høyre hånd flat slik at tommelen er vinkelrett på de fire andre fingrene og i samme plan som håndflaten. Sett høyre hånd inn i magnetfeltet. Hvis den magnetiske kraftlinjen går vertikalt inn i håndflaten (når den magnetiske linjen er en rett linje, tilsvarer den håndflaten som vender mot N-polen), og tommelen peker på ledningens bevegelsesretning, retningen angitt av de fire fingrene er retningen for indusert strøm i ledningen.

I elektromagnetikk dømmer høyrehåndsregelen hovedsakelig retningen uavhengig av kraft.

Hvis det er relatert til makt, avhenger alt av venstrehåndsregelen.

Det vil si venstrehåndsregelen for makt og høyrehåndsregelen for andre.

Strømelement i1d ι Paravstand γ Et annet strømelement i2D på 12 ι Den virkende kraften DF12 av er:

μ 0 I1I2d ι to × (d ι en × γ 12)

df12 = ── ───────────

4π γ hundre og tjuetre

Hvor d ι 1, d ι 2 er retningen til strømmen; γ 12 er fra i1d ι Punkt til i2D ι Radiell vektor av. Amperes lov kan deles i to deler. Det ene er strømelement ID ι (dvs. i1d over ι ) opphold γ (dvs. over γ 12) Magnetfeltet generert kl.

μ 0 Id ι × γ

dB = ── ─────

4π γ tre

Dette er Biot - SA - La-loven. Den andre er strømelementet IDL (dvs. i2D over ι 2) Kraften DF (dvs. DF12 ovenfor) mottatt i magnetfeltet B er:

df = Id ι × B

Regelen for å bestemme retningen for indusert strøm i en leder som beveger seg i et eksternt magnetfelt kalles også generatorregelen. Det er også en regel for å bedømme forholdet mellom retningen til indusert strøm, retningen for lederbevegelse og retningen til magnetiske kraftlinjer.

Håndtrykk gjelder regelen om at håndflaten til generatoren er i retning av magnetfeltet, tommelen er i retning av objektbevegelsen, og fingeren er i retning av strømmen ~ ~ ` for å bestemme retningen til den dynamiske elektromotoriske kraften som genereres i lederen når lederen kutter den magnetiske induksjonslinjen. Innholdet i høyrehåndsregelen er: strekk ut høyre hånd,

 

30 hk motor enfase pris dynamo pris i pakistan

Gjør tommelen vinkelrett på de fire andre fingrene og i samme plan med håndflaten, stikk høyre hånd inn i magnetfeltet og la den magnetiske induksjonslinjen penetrere vertikalt

Håndflaten og tommelen peker mot bevegelsesretningen til lederen, og de andre fire fingrene peker mot retningen til den bevegelseselektromotoriske kraften. Retningen til elektromotorisk kraft og dens generering

Retningen til den induserte strømmen er den samme.

Retningen til den elektromotoriske kraften bestemt av høyrehåndsregelen samsvarer med loven om energitransformasjon og bevaring.

Forholdsregler for bruk av høyrehåndsregelen

Når du bruker høyreregelen, legg merke til at objektet er en rett ledning (selvfølgelig kan den også brukes til magnetiserte solenoider) Og hastigheten V og magnetfeltet B skal være vinkelrett på lederen, og V og B bør også være vinkelrett,

Høyrehåndsregelen kan brukes til å bedømme retningen til den induserte elektromotoriske kraften. For eksempel kan den høyre generatorregelen brukes til å bedømme retningen til den induserte elektromotoriske kraften til den trefasede asynkronmotorrotoren.

Årsaken til høyrehåndsregelen ligger i den tredimensjonale strukturen av elektrisitet, magnetisme og masse. Høyre regel representerer den elektriske dimensjonen, den magnetiske dimensjonen og dimensjonen for kvalitetsinformasjonsgradient

 

Venstrehåndsregel

 

zu ǒ sh ǒ udìngzé

venstrehåndsregel

Hold venstre hånd flatt slik at tommelen er vinkelrett på de andre fire fingrene og er i samme plan som håndflaten.

Sett venstre hånd inn i magnetfeltet og la den magnetiske induksjonslinjen trenge vertikalt inn i håndflaten (håndflaten er på linje med N-polen og baksiden av hånden er på linje med S-polen,

Fire fingre peker på gjeldende retning (dvs. retningen for positiv ladningsbevegelse)

Da er tommelfingerretningen kraftretningen til lederen.

Brukes i motor

30 hk motor enfase pris dynamo pris i pakistan

[prinsipp]: når du tegner de magnetiske induksjonslinjene til magneten og strømmen, er de to typene magnetiske induksjonslinjer sammenflettet. I følge vektortillegget, hvor magnetens magnetiske induksjonslinjer og strømmen har samme retning, blir de magnetiske induksjonslinjene tette; I motsatt retning blir de magnetiske induksjonslinjene sparsomme. Et kjennetegn ved magnetiske induksjonslinjer er at hver magnetiske induksjonslinje i samme retning frastøter hverandre! Der de magnetiske induksjonslinjene er tette, er trykket høyt, og der de magnetiske induksjonslinjene er sparsomme, er trykket lavt. Så trykket på begge sider av strømmen er forskjellig, og skyver strømmen til den ene siden. Retningen til tommelen er retningen til trykket. Distinksjon og høyrehåndsregel.

[gjeldende]: strømretningen er vinkelrett på magnetfeltretningen

(beregningsmetode)

Som følger```

Strømelement i1d ι Paravstand γ Et annet strømelement i2D på 12 ι Den virkende kraften DF12 av er:

μ 0 I1I2d ι to × (d ι en × γ 12)

df12 = ── ───────────

4π γ hundre og tjuetre

Hvor d ι 1, d ι 2 er retningen til strømmen; γ 12 er fra i1d ι Punkt til i2D ι Radiell vektor av. Amperes lov kan deles i to deler. Det ene er strømelement ID ι (dvs. i1d over ι ) opphold γ (dvs. over γ 12) Magnetfeltet generert kl.

μ 0 Id ι × γ

dB = ── ─────

4π γ tre

Dette er Biot - SA - La-loven. Den andre er strømelementet IDL (dvs. i2D over ι 2) Kraften DF (dvs. DF12 ovenfor) mottatt i magnetfeltet B er:

df = Id ι × B

 

Ampere regel

 

regler

Regelen som indikerer forholdet mellom strømmen og retningen til den magnetiske induksjonslinjen til magnetfeltet som eksiteres av strømmen kalles også høyre spiralregel.

(1) Ampereregel i den strømførende rette ledningen (ampereregel 1): hold den strømførende rette ledningen med høyre hånd og pek tommelen mot strømretningen, så er retningen til fire fingre den omgivende retningen til den magnetiske induksjonstråden

(2) Ampere-regel i aktivert solenoid (ampere-regel 2): ​​hold den aktiverte solenoiden med høyre hånd slik at de fire fingrene bøyer seg i samme retning som strømmen, og enden peker av tommelen er N-polen til den energiserte solenoid

natur

 

30 hk motor enfase pris dynamo pris i pakistan

Ampereregelen for lineær strøm gjelder også for et lite segment av lineær strøm. Ringstrømmen kan betraktes som mange små segmenter av lineær strøm. For hvert lite segment av lineær strøm brukes ampereregelen for lineær strøm for å bestemme retningen for magnetisk induksjonsintensitet på ringstrømmens sentrale akse. Retningen til den magnetiske induksjonslinjen på ringstrømmens sentrale akse oppnås ved superposisjon. Ampereregelen for den lineære strømmen er grunnleggende. Ampereregelen for ringstrømmen kan utledes fra ampereregelen for den lineære strømmen. Ampereregelen for den lineære strømmen gjelder også for magnetfeltet som genereres av ladningens lineære bevegelse. På dette tidspunktet er strømretningen den samme som den positive ladningen, men motsatt av den negative ladningen.

Inspirert av HC Auster gjeldende magnetisk effekteksperiment og en rekke andre eksperimenter, a.-m. ampere innså at essensen av magnetiske fenomener er strøm, reduserte ulike interaksjoner som involverer strøm og magnet til samspillet mellom strømmer, og fremførte det grunnleggende problemet med å finne samhandlingsloven til gjeldende elementer. For å overvinne vanskeligheten med at det isolerte strømelementet ikke kan måles direkte, ble fire null-indikerende eksperimenter nøye designet og ledsaget av nøye teoretisk analyse, og resultatene ble oppnådd. Imidlertid, fordi ampere har begrepet over avstandsvirkning på elektromagnetisk handling, påla han en gang antagelsen om at kraften mellom to strømelementer er langs forbindelseslinjen i teoretisk analyse, og forventet å overholde Newtons tredje lov, som gjør konklusjonen feil. Formelen ovenfor er resultatet etter å ha forkastet feil antagelse om at kraften er langs linjen. Det skal forstås fra et nærvirkningssynspunkt at strømelementet genererer et magnetfelt og magnetfeltet utøver en kraft på det andre strømelementet.

Amperes lov, tilsvarende Coulombs lov, er den grunnleggende eksperimentelle loven for magnetisk interaksjon. Det bestemmer naturen til magnetfeltet og gir en måte å beregne strøminteraksjon på.

Ampere kraft formel

Strømelement i1d ι Paravstand γ Et annet strømelement i2D på 12 ι Den virkende kraften DF12 av er:

μ 0 I1I2d ι to × (d ι en × γ 12)

df12 = ── ───────────

4π γ hundre og tjuetre

Hvor d ι 1, d ι 2 er retningen til strømmen; γ 12 er fra i1d ι Punkt til i2D ι Radiell vektor av. Amperes lov kan deles i to deler. Det ene er strømelement ID ι (dvs. i1d over ι ) opphold γ (dvs. over γ 12) Magnetfeltet generert kl.

μ 0 Id ι × γ

dB = ── ─────

4π γ tre

Dette er Biot - SA - La-loven. Den andre er strømelementet IDL (dvs. i2D over ι 2) Kraften DF (dvs. DF12 ovenfor) mottatt i magnetfeltet B er:

df = Id ι × B

 Produsent av girmotorer og elektriske motorer

Den beste servicen fra vår ekspert på transmisjonsdrevet til innboksen din.

Ta kontakt

Yantai Bonway Manufacturer Co.ltd

ANo.160 Changjiang Road, Yantai, Shandong, Kina(264006)

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2024 Sogears. Alle rettigheter reservert.